18. heinäkuuta 2013

Yksi narttu etsii vielä hyvää kotia.

Huh, aika on hurahtanut äkkiä, vähän liiankin äkkiä. Äskenhän ne olivat avuttomia palleroisia, vielä korvantaukset märkinä. Nyt ne ovat jo mahdottomia riiviöitä, jotka tuntuvat kerkeävän joka paikkaan naskalihampainensa.

Pojat ovat löytäneet hyvät kodit. Rodeo lähti viikonloppuna Jaalaan ja opettelee nyt kulkemaan nimellä Pekko. Nakesta tuli Sisu ja kotipaikka on nääs Tampesterissa. Valkopää odottaa vielä uutta perhettään elokuun alkuun ja Kitapurje jää sulostuttamaan meidän kotia. Kutsumanimeksi tulee Lötkö. No ei vais, nimi on vielä hakusessa, mutta pentu kulkee Lötkö nimellä, koska on kaikista isoin ja kaikista ahnein.
Tyttösistä Sormityttö jää Nygårdeille ja Pallukka etsii edelleen kotia. Toiveissa olisi harrastava koti aktiiviselle lapselle. :)  Täytyy myöntää, että muutama kyynel vierähti poikien lähtiessä, vaikka tietääkin niiden saavan hyvät kodit.


Olen yrittänyt ottaa pentusista kuvia, mutta suurimmassa osassa näkyy vain häntä tai kuono on kiinni linssissä. Yllättävän paljon on myös tärähtäneitä kuvia. Olisiko syy sitten tässä:

Pallukka auttamassa kuvauspuuhissa...