27. tammikuuta 2017

Uusi perheenjäsen!

Kesän tulle koirakuume kasvoi mahdottomaksi ja viime elokuusse meille muutti latvialainen kaunotar VainGlory Verde Divine Demeter alias Naina. Hänen sukujuurensa tulevat lähinnä Saksasta. Naina on hyvin eloisa pitkäkarvainen narttu, joka on aiheuttanut Boris-paralle harmaita hiuksia ja muuttohalukkuutta oikeastaan mihin tahansa muualle. Onneksi maitohampaat ovat vaihtuneet, eikä pysyvät hampaat enää aiheuta niin suurta itkua kanssaeläimissä.

Mitäs muuta on tapahtunut..... Minä sairastin astetta rajumman Guillain-Barrén ja olin muutaman viikon sen vuoksi poissa kotoa. Nainan sisäsiistiksi opettaminen jäi isän ja Antin harteille, mutta hyvinhän tuo on näyttänyt oppivan. Nyt olisi tarkoitus käydä pentukoulussa, kunhan se helmikuussa alkaa. Tuo on varmaan hieman iso muiden pentujen joukkoon, kun nyt 7 kk iässä painaa noin 50 kg ja säkäkorkeutta noin 71-71 cm. 

Boris sai viime erikoisnäyttelyssä viimeisen sertinsä ja valioitui Suomessa. Latvian serti oli valmiina, joten Boriksesta tuli myös Latvian muotovalio.